Ik zoek een coach

Het is te druk

Altijd rennen en altijd druk. Het gaat bijna niet langer zo. Maar hoe anders? Kom eens praten, ik verwacht dat ik wel wat voor je kan betekenen.

Ik wil een goed leven

Je wilt het roer omgooien, je stelt je droom al jaren uit. Ik kan je helpen om dat te gaan doen wat je echt raakt. Meld je nu aan voor een aantal gesprekken die je leven gaan veranderen.

Ik ben gestuurd door de baas

Je hebt een gesprek gehad met je leidinggevende. Het blijkt dat er echt iets moet veranderen. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van mensen in deze lastige fase. Bel me maar, dan help ik je mee met deze verandering.

Privé is er veel aan de hand

Iedereen maakt het mee. Opeens is er ziekte van een geliefde of van jezelf. Een relatie wordt verbroken of iemand komt te overlijden. Het leven zit niet altijd mee. Op zulke momenten kun je wel wat steun gebruiken. Bel me voor een kennismaking.

 

Ik wil een sparringspartner

Je wilt vrijuit kunnen praten over lastige situaties op het werk. Met je collega´s kan dat niet want ze hebben allemaal een ander belang. Het is dan fijn om regelmatig met iemand praten die wel de juiste vragen stelt, maar geen belangen heeft. Bel me voor een eerste gesprek.

Ik voel me down, lusteloos

Als bijna alles moeite kost. Als de puf behoorlijk op is. Je humeur zelfs geen zesje meer is. Kom eens langs voor een gesprek. En laten we eens onderzoeken hoe je weer met meer energie door het leven kunt gaan.

Help mijn bedrijf wordt te groot

Je bent succesvol, je bedrijf groeit als kool. De informele omgangsvormen werken niet zo goed meer. Er worden meer fouten gemaakt en de klanten merken dat. Ik kan je helpen in het effectiever maken van je organisatie. Bel me voor een afspraak.

Kun je mijn team coachen?

Als je team niet goed functioneert, er zijn spanningen of de prestaties zijn onvoldoende, kom dan eens praten. Ik heb veel teams weer op weg geholpen. Er is veel mogelijk

Mijn team heeft hulp nodig

Je team presteert niet goed. De sfeer is onder het vriespunt gezakt of er vallen steeds teamleden om. Soms helpen kleine interventies niet meer. Laat mij je helpen met het weer op de rails krijgen van je team. Bel me om daar eens over te gaan praten.

Ons ziekteverzuim is te hoog

Het verzuim is te hoog, de kosten ook, maar nog belangrijker is de extra belasting van de medewerkers. Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel bedrijven geholpen om hun verzuim op orde te krijgen. Dat doe ik altijd samen met een bedrijfsarts waar ik al 12 jaar mee samen werk, Ik kom graag langs voor een kennismaking. Bel me.

Mijn team levert topprestaties, ik wil ze meer ondersteunen

Soms is werk topsport. Dat is prachtig, maar geef je medewerkers dan ook de steun die ze verdienen. Onbeperkt coachen geeft je team die back-up. Bel me voor een afspraak.  

Je verleden zit je dwars

 Misschien heb jij  veel last 
van je verleden. Door pijnlijke ervaringen, agressie of seksule
intimidatie of verlies van een dierbare.

Misschien heb je veel angst ervaren en merk je naar je partner of naar je kinderen te vaak niet doet wat je je
voorneemt. Je verleden speelt nog steeds een veel te groete rol. Kom eens praten.

 

Therapie bij het vijverhuisje. Rustig en met focus werken
Therapie in de natuur

Als je vast loopt

Je had het zelf misschien nooit verwacht, maar opeens ben je uitgeteld. Het werk gaat domweg niet meer. Geen energie, hondsmoe, snel geïrriteerd, misschien wel vergeetachtig. Als het tijd is, en je vindt dat het roer echt om moet, maar nu grondig. Kom dan eens praten.

 

Je voelt je vaak somber

Je voelt je bedrukt, je dagelijks leven kost je moeite. Somber zijn is niet alleen maar lastig, maar vaak ook een teken dat er iets gedaan moet worden. Misschien herken je het patroon inmiddels wel, en ben je de somberheid wel gewend, maar er uit komen is een andere zaak. Pak het aan en kom eens praten.

Egge drinkt een kopje koffie

Crisis in de liefde

 

Je relatie is niet meer goed. Het is crisis. je twijfelt over wat je moet doen. Soms is het fijn om eens grondig te kijken naar je situatie, je wensen en ook naar je
verantwoordelijkheden. Kom eens praten.

 

Wie ben ik?

Ik zit nu een dikke 25 jaar in het vak. En ik hou steeds meer van mijn werk. Natuurlijk is mijn stijl van werken in de loop der jaren veranderd, ik ben ook ouder geworden. Het leven leert mij ook zijn lesjes. Daarom gaat het bij mij steeds meer over verbinden, kwetsbaar mogen zijn en liefdevol  relativerend, want alles verandert niet in een uurtje of twee. En ik zie het steeds weer,  met voldoende tijd, liefdevolle aandacht en jouw echte wens om te veranderen kan er zoveel gebeuren. Dat maakt mijn werk zo leuk.

Mijn uitgangspunten:

  • Therapie is voor mij geen productiewerk.
  • Ik trek twee uur uit voor een sessie.
  • Ik heb maximaal twee cliënten op een dag.
  • Ik ben liefdevol en voorzichtig want het is voor jou vaak al lastig genoeg.
  • Maar liefdevol en voorzichtig is niet soft.want aan jezelf werken is niet voor watjes en kan soms behoorlijk confronterend zijn.
  • Praten over is goed, maar ter plekke ervaren en er mee kunnen werken is nog beter.
  • Serieus als het moet, maar lekker lachen hoort er heel erg bij.

App sturen

Heb je een vraag of een wens. Je kunt mij vinden op WhatsApp

06 54657234

App sturen

Heb je een vraag of een wens. Je kunt mij vinden op WhatsApp

06 54657234

Bellen

Heb je een vraag of een wens. Bel me dan.

06 54657234

Mailen

Mail me je vraag of wens.

info@eggesiegers.nl

Bezoekadres
Op de grens
van Groningen
en Friesland

Zandbalk 8
Sebaldeburen
06 54657234